FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 30/03/2022

La segona prova de la 14a Copa Catalana de Bloc es disputarà a Sant Cugat

Vallès Occidental Escalada esportiva Escalada

La segona prova de la 14a Copa Catalana de Bloc arriba aquest dissabte 2 d’abril a la Sala Flashh de Sant Cugat (Vallès Occidental) després de l’estrena el passat 26 de març a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

125 escaladors i escaladores de les diferents categories van acudir a la primera prova celebrada a la Sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú i en la qual Valentina Aguado i Eneko Carretero van sortir guanyadors. Un certàmen que amb una xifra rècord de participants va demostrar el bon estat de la salut d’aquest esport al país.

La prova de la Sala Flashh ja compta amb 115 inscrits, entre els quals podem trobar noms com com Aida Torres (Centre Excursionista Torelló), campiona estatal de bloc el 2021 i subcampiona d’europa d’escalada esportiva també el 2021, Rut Monsech (Club Excursionista Alpicat), bronze europeu d’escalada de dificultat el 2021, la fortíssima Maria Benach (CM Sant Llorenç) , campiona de Catalunya d’escalada de velocitat el 2021 i Lluc Macià (Club Excursionista Esparreguera), campió de Catalunya d’escalada de dificultat el 2021.

Les inscripcions a la segona prova de la Copa es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC i finalitzaran el dijous 31 de març a les 15h o en completar la quota de places disponible de 120 inscrits. La tercera i última prova se celebrarà passat l’estiu, l’1 d’octubre a la sala Blocat de Centelles (Osona).

Programa de la jornada

Com ja és habitual, les categories Sub12, Sub14 i Sub16 seran les que iniciaran la jornada. A les 7h tindrà lloc la recepció dels participants d’aquestes categories i posteriorment començaran l’escalfament, fins a les 7:50, moment en què tindrà lloc una reunió tècnica. Les classificatòries s’iniciaran a les 8h i s’allargaran fins a les 11:10, començant pels participants de la categoria Sub12, després els de la Sub14 i acabant amb els de la Sub16. Les finals seran entre les 11:20h i les 14:20h i seguiran el mateix ordre. En acabar les finals es farà l’entrega de premis d’aquestes categories.

A la tarda serà el torn de les categories Sub18, Absoluta i Veterans. La recepció dels participants i posterior escalfament serà a les 13h i a les 14.50h tindrà lloc la reunió tècnica. La fase classificatòria s’iniciarà a les 15h, començant amb les categories Sub18 femenines i Veterans masculins; després la Sub18 masculina a les 15:40h; l’Absoluta femenina a les 16:30h i l’absoluta masculina a les 17:05h. Les finals començaran a les 18h amb les categories Veterans i Sub18 masculins i femenines. Finalment, el certàmen acabarà amb les finals de les categories Absolutes masculines i femenines a les 20:10h i la posterior entrega de premis a les 22h.

En directe a través d’Esport Plus TV

De la mateixa manera que a la primera prova de la Copa celebrada a la Sala Indoorwall, la segona prova també es podrà seguir en directe a través de la plataforma d’EsportPlus.TV.

El directe es podrà seguir en aquest enllaç i comptarà amb la locució d’Ivan Torres, director del portal d’escalada Wogu, i amb els comentaris de la campiona de Catalunya de Bloc, Rut Casas.

 

Consulta les classificacions de la primera prova a la Sala Indoorwall