FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Qui som

Rocòdrom

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya disposa de dues estructures de rocòdroms per a la pràctica de l’escalada en diferents modalitats, fabricades per l’empresa Top30, i que estan a disposició de les entitats federades i per a altres col·lectius.

Amb aquests rocòdroms, la Federació promociona la pràctica de l’escalada entre els públics més joves i disposa d’una infraestructura per a la realització de les competicions esportives i competitives d’alt nivell.

Rocòdrom vertical (monòlit)

És una estructura amb forma de torre vertical o monolit, pensada per promocionar l’escalada entre els més joves. Les vies d’escalada en aquesta estructura són senzilles i s’han d’equipar per assegurar en “top-rope”, amb la utilització d’una corda.

Aquest rocòdrom porta incorporat un remolc per al transport amb vehicle, amb un sistema hidràulic que en facilita la instal·lació i amb tres punts de fixació al terra queda a punt per ser utilitzat.

Caracterísques

 • Estructura de 5,5 metres d’alçada, 2,25 x 2’25 metres d’amplada a la base, amb 4 cares d’escalada.
 • Inclou remolc per al transport de 7,5 metres.
 • Remolc amb sistema hidràulic per a la instal·lació del rocòdrom.

Preus i condicions

 • 1 dia: 855 euros (450 euros per a les entitats de la FEEC).
 • 2 dies: 1.285 euros (675 euros per a les entitats de la FEEC).
 • 1 setmana: 3.525 euros (1.680 euros per a les entitats de la FEEC).
 • Increment diari: 445 euros (225 euros per a les entitats de la FEEC).
 • Fiança: 500 euros.

Totes les tarifes inclouen l’IVA (21%), així com el transport i el material per al seu funcionament (arnesos, cordes i cascs). Els preus no inclouen els monitors.

Per a l’ús del rocòdrom es necessari la utilització d’una corda, arnés i casc com a element d’assegurança i la presència d’un tècnic o instructor d’esport.

Per fer la reserva cal solicitar-ho a l’àrea d’administració de la FEEC amb un mínim d’una setmana d’antel·lació.

Rocòdrom modular

El rocòdrom modular de la FEEC és una estructura de format horitzontal amb una sola cara frontal, d’inclinació regulable en el moment del muntatge. Amb àmplia diversitat de formes, superfícies planes per facilitar el correcte assentament de les preses, ideada i utilitzada per a competicions d’escalada en bloc. Inclou un sistema de matalassos inflables alimentats per quatre motors elèctrics, d’inflada i desinflada ràpida, que cobreixen sobradament tota la zona de caiguda dels escaladors.

 

Característiques

 • Estructura amb 5 metres d’alçada i 18 metres d’amplada, formada per 3 mòduls de 6 metres cadascun.
 • Matalassos inflables de 5 x 20 metres, formats per 4 mòduls de 5 x 5 metres.

Preus i condicions

 • Muntatge i desmuntatge de l’estructura: 3.000 euros (2.000 euros per a les entitats de la FEEC).
 • Lloguer: 500 euros els dos primers dies, i 150 euros per dia addicional. El preu inclou l’estructura i els matalassos d’aire, però no inclou les preses ni els volums.

Totes les tarifes no inclouen l’IVA (21%).

El transport no està inclòs en el preu. Per al transport es requereix un camió amb una caixa de 9 metres de capacitat, com a mínim.