FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Activitats

/

Llistat “100 Cims”

Fotocims, concurs literari i Vídeocims

Fotografia / Segon premi del concurs Fotocims 2018, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”, d'Antoni Llavina Verdaguer (CE Centelles)
Fotografia / Segon premi del concurs Fotocims 2018, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”, d’Antoni Llavina Verdaguer (CE Centelles)

El Comitè dels “100 Cims” obre el període de presentació de les obres per als tres concursos.

D’una banda, el concurs de fotografia “Fotocims” busca una imatge de qualsevol motiu relacionat amb alguna de les 522 muntanyes que figuren al llistat de cims. També hi ha un premi especial del Comitè. El termini per presentar les obres finalitza el 21 d’abril de 2024.

feec-100-cims-300x200D’altra banda, el premi literari “100 Cims” crida a participar amb obres també relacionades amb els cims del llistat. Els relats poden descriure les impressions, vivències, sensacions o aventures que s’han experimentat en assolir un dels cims o la descripció literària de l’ascensió. Així també, en aquest cas els interessats tenen fins al 21 d’abril de 2024 per lliurar les seves obres.

A més a més, el Comitè dels “100 Cims” convoca el concurs de vídeo, el “Vídeocims”. Aquest certamen premiarà a la millor ressenya d’una excursió en format vídeo, una novetat d’enguany que el Comitè espera que tingui prou acceptació entre els participants dels “100 Cims” i la resta de federats. La temàtica dels vídeos serà una ressenya a qualsevol dels 522 cims que figuren al llistat. Es pot mostrar només la pujada, incloure la baixada, o fer una ruta circular. En qualsevol cas, es tracta d’oferir a l’espectador l’informació necessària, en format vídeo, per seguir la ruta proposada, així com mostrar els punts d’interès i posar en valor el territori. També en el cas del concurs Vídeocims el termini de presentació és el dia 21 d’abril de 2024.

Poden participar-hi tots els federats amb llicència federativa vigent, independentment de la seva participació al repte dels “100 Cims”. Els treballs s’han d’enviar a l’adreça electrònica 100cims@feec.cat i el lliurament de premis es farà durant la Trobada dels “100 Cims”, que se celebrarà enguany a Sant Vicenç de Castellet el 5 de maig i serà organitzada pel Centre Excursionista de Sant Vicenç de Castellet..

Bases del concurs “Fotocims” 

Bases del Premi literari “100 Cims”

Bases del concurs “Vídeocims”