FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Activitats

/

Llistat “100 Cims”

Fotocims i concurs literari

Fotografia / Segon premi del concurs Fotocims 2018, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”, d'Antoni Llavina Verdaguer (CE Centelles)
Fotografia / Segon premi del concurs Fotocims 2018, “El Sotllo, abans d’arribar a la collada del Montcalm”, d’Antoni Llavina Verdaguer (CE Centelles)

El Comitè dels “100 Cims” obre el període de presentació de les obres per als dos concursos que enguany arriben a la dotzena edició.

D’una banda, el concurs de fotografia “Fotocims” busca una imatge de qualsevol motiu relacionat amb alguna de les 308 muntanyes que figuren al llistat de cims. També hi ha un premi especial del Comitè. El termini per presentar les obres finalitza el 31 de maig.

feec-100-cims-300x200D’altra banda, el premi literari “100 Cims” crida a participar amb obres també relacionades amb els cims del llistat. Els relats poden descriure les impressions, vivències, sensacions o aventures que s’han experimentat en assolir un dels cims o la descripció literària de l’ascensió. Així també, en aquest cas els interessats tenen fins al 31 de maig per lliurar les seves obres.

Poden participar-hi tots els federats amb llicència federativa vigent, independentment de la seva participació al repte dels “100 Cims”. Els treballs s’han d’enviar a l’adreça electrònica 100cims@feec.cat i el lliurament de premis es farà durant la Trobada dels “100 Cims”, que se celebrarà a Alcanar a la tardor.

Bases del Concurs “Fotocims” 

Bases del Premi literari “100 Cims”