FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Vèrtex és la revista de muntanya i excursionisme editada per la FEEC, amb una trajectòria que es remunta a l’any 1966.

Compta amb la col·laboració dels principals experts i recull articles, reportatges, entrevistes, notícies, relacionades amb el món de la muntanya i l’excursionisme.

Amb un tiratge de 29.000 exemplars de mitjana, a partir del 2024, Vèrtex és de subscripció trimestral, amb distribució durant els mesos de febrer, març, agost i novembre.

Durant els últims anys, s’ha consolidat com a referent del seu sector i és la revista d’esports de muntanya més llegida en català.

Recordeu que si us federeu, i teniu la modalitat que inclou la revista, us haureu de donar de baixa com a subscriptors. Enviant un correu a vertex@feec.cat

La subscripció es renova automàticament.

Modalitat de susbscripció
Indica quins exemplars vols
Dades personals
Atenció tots els camps són obligatoris
Dades bancàries
Atenció tots els camps són obligatoris

D'acord amb l'establert per la llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de FEDERACIÓ D'ENTITATS EXCURSIONISTES DE CATALUNYA amb finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça LA RAMBLA, 41 PRAL. 08002- BARCELONA. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

LOPD
Privacitat

La vostra subscripció ha estat rebuda correctament. Ben aviat rebreu un correu confirmant la vostra subscripció.

Fes click si vols subscriure un altre usuari.