FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

 | FEEC

Repte entitats

Que és el repte d’entitats

El diccionari defineix la paraula repte com un objectiu difícil que constitueix un estímul i un desafiament per a qui se’l proposa.

Amb la voluntat de promocionar la pràctica de l’Alpinisme, l’Esquí de Muntanya i la Bicicleta Tot Terreny, o sigui, l’excursionisme en algunes de les seves disciplines, des de la FEEC proposem aquest Repte als membres de les Entitats Excursionistes que formen la nostra Federació.

No és una activitat competitiva, si bé és cert que pretenem crear, entre els diferents equips que hi participin, una competència sana que els animi i motivi a superar els reptes que anirem proposant.
Valorarem però l’esforç de tots els participants, i reconeixerem a tots aquells equips i entitats que hagin assolit un nombre de reptes determinat.

Com participar-hi

Molt senzill solament tens de seguir aquestes passes:

  1. Confeccionar un equipç: aquest equip ha de tenir un nombre de persones i si és vol també uns esportistes de reserva (per si falla un dels actius)
  2. Que tots els participants estiguin en possessió de la llicencia federativa que els permet participar en el repte.
  3. Anar a la teva entitat o contactar amb ella entregant la llista de l’equip. Tot equip sempre constara d’un responsable (persona que rebrà les notificacions o respostes del repte, envia les documentacions, etc..), “X” nombre de participants i “Y” nombre de reserva. En cas de dubte consulteu la normativa
  4. Un cop l’entitat rep la vostra informació ells tramitaran la vostra alta com a grup. Un cop aquesta estigui realitzada el responsable rebrà un correu (Consulteu la safata de correu brossa si us diuen que ja està enviat i no trobeu el correu) i aquest mateix responsable tindrà un menú a la seva àrea privada per tal de poder realitzar els tràmits un cop finalitzeu el repte.

 

Som muntanya | FEEC

Som muntanya