FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Fem muntanya

/

Refugis

Refugis en família

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) aposta de manera ferma pel concepte “Refugis en Família” com una de les millors i més atractives maneres d’iniciar al públic més jove a la muntanya i als valors que se’n desprenen. Durant la temporada estival -de juny a setembre-, tots els refugis guardats de la xarxa de la FEEC són destinacions ideals per acostar tota la família a la muntanya.

Està comprovat que un nen de 5 anys pot caminar durant força estona, amb la condició de dur un ritme sostingut a les seves capacitats i de fer pauses regulars per alimentar-se i hidratar-se.

Què millor que apropar els nens a l’excursionisme i la muntanya que amb l’aproximació a un refugi guardat, on després de l’excursió podran gaudir d’un mos o fins i tot sopar i dormir en l’equipament. Una experiència que de ben segur els fascinarà. A la FEEC hem creat un pla de promoció per les famílies amb nens, amb importants descomptes pels menors de 6 anys i pels nens entre 6 i 14 anys. Consulteu les tarifes per allotjament i mitja pensió* i gaudiu de la muntanya amb família. Us ho posem ben fàcil!

*Les tarifes de pernocta per als nens fins a 14 anys només s’aplicaran en el cas que vagin acompanyats pels seus pares.