FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/03/2022

La Copa de bloc es podrà seguir en directe a Esport Plus TV

Garraf Escalada esportiva Escalada

Després d’emetre el passat 2021 els Campionats de Catalunya d’Escalada en bloc i dificultat a través de la plataforma EsportPlus.TV, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’OTT de l’esport català seguiran apostant per la retransmissió en directe de les finals de la Copa Catalana de Bloc que comença aquest mateix dissabte a la sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú.

El directe es podrà seguir a partir de les 20h en aquest enllaç i comptarà amb la locució d’Ivan Torres, director del portal d’escalada Wogu, i amb els comentaris de la campiona de Catalunya de Bloc, Rut Casas.

Des de la FEEC es valora de forma molt positiva el fet de poder oferir totes les competicions d’Escalda Esportiva en directe. El passat 2021 s’han fet els dos primers tastets amb dos campionats de Catalunya.

Enguany, la Copa Catalana de Bloc estarà formada per tres proves. Començarà el 26 de març a la sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú (Garraf), farà la segona parada a la Sala Flassh de Sant Cugat (Vallès Occidental) el 2 d’abril i conclourà l’1 d’octubre a la sala Blocat de Centelles (Osona).