FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Activitats

Ensenya d'Or

La festa anual de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), és un acte que presenta els reptes consolidats i es fa el lliurament de premis als millors classificats de l’any anterior. És el moment on es fa balanç i es presenten els nous objectius o propostes. Una bona ocasió per agrair i recordar la rellevància del moviment excursionista català en el foment social de l’esport, la salut, el respecte a la natura i el coneixement i estima de la geografia del país.

Durant l’acte es lliuren els premis esportius aconseguits i es ret homenatge a les persones i les entitats excursionistes i els clubs esportius que han destacat durant l’any anterior. La festa serveix també per fer un reconeixement a les entitats que celebren els seus vint-i-cinc anys o bé els cinquanta anys de funcionament.

Durant els diferents anys, s’ha anat canviant d’escenari i de format, però amb el propòsit de compartir i congratular-se de les fites assolides i per exposar els reptes motivadors, dintre d’un marc festiu, amb les entitats excursionistes, els clubs esportius, les persones voluntàries i federades, les empreses patrocinadores i col·laboradores que fan funcionar i donen sentit a la FEEC.

Anualment es concedirà una ENSENYA D’OR DE LA FEEC, el màxim guardó que atorga la nostra federació, que podrà tenir caràcter individual o col·lectiu a afiliats a entitats federades. La concessió del guardó es podrà declarar deserta.

Ensenya d’Or de la FEEC

El guardó es lliura per mèrits en: Historial d’activitats, com a col·laborador en òrgans federatius, o com a directiu d’entitat, o com a directiu de la FEEC o com a col·laborador d’entitat i sempre pel seu valor a la tasca, al servei de l’excursionisme i del foment de la vida federativa.

Les propostes de concessió del guardó podran procedir de la pròpia Junta Directiva de la FEEC, del Consell o divisions territorials, i de les pròpies entitats adherides a la FEEC.