FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 08/09/2023

La formació de la FEEC tancarà l’any amb les Estades hivernals

Cerdanya Alpinisme Formació

L’Àrea de Formació i ECAM de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) tancarà l’any amb les Estades hivernals. Aquesta formació es destina als socis i sòcies d’entitats excursionistes amb llicència federativa d’entre 14 i 17 anys. Les estades tindran lloc a la Cerdanya, amb el refugi Estanys de la Pera com a protagonista, del 27 al 30 de desembre.

Després de les Estades d’Escalada, les Estades Pirineus, les Estades als Alps i les Estades de Barrancs, la formació de la FEEC d’aquest 2023 acabarà amb les Estades hivernals. Els participants aprendran sobre l’alpinisme conceptes com el material específic i la seva utilització més adequada, nivologia, encordaments per afrontar activitats de dificultat moderada, maniobres a la neu, en roca i diferents tallers d’encordament, construcció d’iglús, maniobres de fortuna o reunions.

Hi ha un màxim de dotze places i la sol·licitud cal tramitar-la a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El tràmit estarà obert fins al 4 de desembre.