FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 27/07/2023

Continua la formació de la FEEC amb les Estades de Barrancs

Ripollès Descens de barrancs i engorjats Formació

L’Àrea de Formació i ECAM de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) continua amb el propòsit d’impulsar les diferents disciplines de muntanya entre els joves. Els dies 16 i 17 de setembre tindran lloc a la comarca del Ripollès les Estades de Barrancs 2023 per a noies i nois d’entre 18 i 25 anys.

Després de les Estades d’Escalada, les Estades Pirineus i les Estades als Alps, arriba el torn per aquesta formació de dos dies. L’objectiu principal d’aquestes estades és introduir el món del barranquisme entre els joves federats. A més, els participants adquiriran els coneixements suficients per a progressar amb seguretat i autonomia per barrancs amb equipament adient, en època estival i amb un cabal d’aigua baix-normal. També, aprendran recursos tècnics i de seguretat per a superar situacions imprevistes que puguin esdevenir en aquest tipus d’activitats.

La formació tindrà lloc al Pirineu, als voltants de la comarca del Ripollès. La zona escollida ofereix una gran varietat de barrancs que facilitarà el desenvolupament de les estades. Hi ha un màxim de dotze places i la sol·licitud cal tramitar-la a través del gestor d’inscripcions de la FEEC. El termini per a sol·licitar l’accés a les estades finalitzarà el 3 de setembre.