FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 23/10/2023

Les Marxes Infantils tanquen temporada a Rubí

Vallès Occidental Excursionisme

La 51a Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí ha tancat el calendari de Marxes Infantils de la FEEC. Aquesta any, de nou, com a conseqüència de l’èxit i la bona acollida de l’any passat, es va combinar la marxa infantil amb una familiar i d’adults.

Després de molts anys fent la marxa per la zona de la masia Xercavins, Sant Muç i Can Ramoneda, en aquesta edició es va canviar el recorregut a una altra zona de la ciutat.

A la marxa infantil, que tancava el calendari FEEC, unes 200 parelles van sortir a les 9.30h de  l’era de la masia de Can Oriol i van recórrer el torrent dels Alous, la serra de Penjallops i el lloc on hi havia hagut  la masia de Can Tiraïres. El recorregut d´uns 10km passava,també,  per l’antic camp de golf de can Sant Joan,  recuperat  fa relativament poc per a ús de la ciutadania donat que en un futur s’ha de convertir en un gran espai natural. 

El calendari ha tornat a tenir molt bona acollida per part d’infants i famílies

Els participants van haver de passar per 9 controls de pas  i fer dues parades: una de 30´per esmorzar i una altra de 10´per a descansar. I tot gràcies, com sempre, als voluntaris i voluntàries que fan possible activitats com aquesta.

Darrera els infants, uns 172 familiars van fer la marxa dels adults i , a mig recorregut, els van desviar perquè poguessin  arribar abans que els seus fills i veure’ls a l’arribada on els infants van gaudir  de les activitats d’aventura, com un rocòdrom, un pont de mico, inflables, etc. i un dinar amb la família a la mateixa esplanada.Amb aquesta marxa es dona per acabat el calendari de Marxes Infantils de la FEEC de 2023 que va començar al març a Sabadell i Vilanova, va seguir al maig a Sant Feliu de Codines i ha acabat aquest mes d’octubre amb tres marxes al Vallès a Castellar, Sant Cugat i Rubí.