FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 02/10/2023

La calor i el retorn als orígens marquen la 62a Marxa Infantil de Castellar del Vallès

Vallès Occidental Excursionisme Excursionisme

 La calor i el bon ambient protagonistes de la 62a Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Castellar del Vallès , la quarta marxa del calendari de la FEEC. 

Un total de 254 parelles de nens i nenes van fer un recorregut circular d´uns 9km i uns 400 md+  que sortia del centre de Castellar i s’enfilava, amb una pujada constant, fins al Puig de la Creu, un emblemàtic cim del municipi. El circuit d’aquest any recordava o calcava pràcticament al que es va fer en la primera edició de la marxa. 

Acompanyats d’una inusual calor d’estiu, tot i entrar al mes d’octubre, els participants van haver de passar per 13 controls i aturar-se dues vegades: al cim per esmorzar i a  l´era d´en Petasques  per participar en els jocs preparats pels joves dels esplais Corriol i Sargantana,i fer un mos, per a recuperar energies i poder arribar a meta. 

Aquesta edició va recuperar un recorregut pràcticament igual que el de la 1a edició

A destacar l´entrega i dedicació  dels 140 voluntaris que van fer que tot rutllés a la perfecció, la majoria d´ells pertanyents a diferents seccions de l´entitat, joves que en algun moment havien participat en aquesta marxa i als esplais. A més a més, cal destacar la col·laboració dels ADF i bombers voluntaris de la població. Sense ells i sense l’empenta i dedicació de l´entitat, no hagués estat possible arribar fins aquesta 62a edició de la marxa. 

En aquesta Marxa Infantil de  Regularitat hi van assistir, en representació de la junta de la FEEC, la Marta Anglès , encarregada de la vocalia d’Infància, Joventut i Famílies  i la Marina Simó, coordinadora del comité de seguretat. Les dues van col·laborar en un control i van poder acabar fent el mateix recorregut que havien fet els nens i nenes.

El pròxim diumenge 8  d’octubre, toca la 64a Marxa Infantil de Regularitat del  Club Muntanyenc Sant Cugat, la que ja serà penúltima prova del calendari de la FEEC.