FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Marta Anglès
Foto: Marta Anglès

Notícies - 22/05/2023

Corriols i aventura a la Marxa Infantil de Sant Feliu de Codines

Vallès Oriental Excursionisme Excursionisme

La 23a edició de la marxa infantil del Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines ha marcat l’equador del del calendari de Marxes Infantils de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Uns 40 nens i nenes van passar un matí ben entretingut i ple d’aventures caminant per l’entorn del municipi del Vallès. La sortida va tenir lloc al Prat de Baix i en un recorregut lineal d’uns 8km trencacames, ple de corriols i algun pas amb cordes, van passar per indrets com el Mirador Torrenova, la riera de Caldes, el barranc Coscurell i el molí de l’Ullar. Tot això voltant dos petits cims vallesans com són; el turó de Ferles i el Puig del Prat.

L’organització va comptar amb l’ajuda de molt voluntariat de l’entitat, alguns pares i mares i els joves de l’agrupament escolta Makalu, que van organitzar diversos jocs a l’arribada.

Aquesta marxa també s’enmarcava com a 9è Trofeu 6Q Segalés, un dels impulsors de les marxes infantils de regularitat que va assistir a l’esdeveniment per repartir el trofeu i per explicar als participants el funcionament de la marxa.

Con en altres ocasions, la Marta Anglès, vocal d’infància,joventut i famílies de la FEEC també hi va assistir i fer el recorregut .

Ara ja tocarà esperar a  la tardor per les tres marxes infantils que resten del calendari a Castellar del Vallès (1 d´octubre), Sant Cugat del Vallès(8 d´octubre) i Rubí (22 d´octubre).