FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 14/03/2023

La nova temporada de marxes infantils de regularitat puja el teló amb sessió doble

Garraf Vallès Occidental Excursionisme Excursionisme

Les marxes infantils de regularitat han iniciat la seva temporada i ho han fet amb dues proves que s’han celebrat de forma simultània.  

La campanya ha començat amb una doble sessió amb una gran clàssica i una estrena.

Des de la Unió Excursionista de Sabadell (UES) s’ha realitzat el que ja ha estat la 61a Marxa Excursionista Infantil de Regularitat . Un centenar de parelles de participants (infantils o mixtes)  han fet els 10km de recorregut que sortia del bosc de Can Deu per descobrir, un any més, els torrents i camins amagats del rodal de Sabadell amb les vistes de La Mola com a decorat perfecte d’aquesta primera funció de la campanya. 

Els participants han passat  per  7 controls fent una breu parada per esmorzar i recuperar forces. Tot sota l’organització de l’entitat vallesana i de molts voluntaris d´aquesta entitat i del seu Grup d´Esplai la Ganyota.

Per altra banda, l’Agrupació Excursionista Talaia de Vilanova i la Geltrú s´ha estrenat amb la seva 1ª Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat i d´Orientació per Descripció, aprofitant que el mateix dia es feia la 64a Marxa d’Orientació per Descripció .Unes 6 parelles de nens i nenes han fet un recorregut de 6km que sortida del càmping Vilanova Park i feia un recorregut circular amb vistes al mar,  la serra de Bonaire i el pic de la Talaia. Una curta matinal assolellada a la que esperem que el proper any s´animin més nens i nenes. A destacar que aquesta és l´única marxa infantil del calendari on, a més a més de la regularitat, es té en compte l’orientació per descripció dels participants. 

El calendari de 6 marxes, d’aquesta temporada, es reprendrà el 21 de maig amb la MIR’ 22 (Marxa Infantil de Regularitat) del Centre Excursionista Sant Feliu de Codines.