L’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha servit per aprovar l’exercici econòmic del 2019. Una trententa d’entitats han aprovat, per unanimitat, els comptes anuals de l’exercici econòmic de l’any anterior i l’estat de comptes a 31 de desembre.
L’Assemblea de les entitats de la FEEC s’ha celebrat al Complex Esportiu del Grup Excursionista i Esportiu de Girona (GEIEG) a Girona (Gironès), el dissabte 1 d’agost de 2020. Una Assemblea que ha començat amb la benvinguda als assistents, per part de Francesc Cayuela, president del GEIEG, Marta Sureda, regidora de mobilitat de l’Ajuntament de Girona i Jordi Merino, president de la FEEC.
Pel que fa a l’informe de les activitats de l’exercici vençut, els caps d’àrea de la FEEC han fet un repàs de les accions dutes a terme el passat 2019, amb una projecció del que s’estava fent aquest 2020.
En l’informe de presidència, el president de la FEEC, Jordi Merino, ha remarcat la importància de ser la tercera federació esportiva de Catalunya en quan a federats es refereix. La xifra ascendeix fins als 41.974 llicenciats actuals i amb 14.890 llicències femenines i 26.814 llicències masculines. Seguint la seva intervenció també ha volgut recordar l’activitat més important d’aquest passat any: Llum i llibertat, la qual va ser un gran èxit i així s’ha volgut reconèixer i donar les gràcies a totes les entitats que van participar-hi i també als prop de 500 escaladors que ho van fer possible. Aquesta Assemblea també ha servit per fer un repàs de totes les àrees de la FEEC durant el 2019.
Amb l’inici de l’Assemblea General Extraordinària s’han aprovat les tres propostes presentades per la junta directiva, la creació d’un director tècnic, el nou redactat de reglaments i el nou redactat de la definició de federat.
Per últim, cal destacar que l’Assemblea s’ha realitzat sota unes mesures estrictes de prevenció de seguretat de la Covid-19. Aquesta assemblea cal recordar que s’havia de celebrar el passat 30 de maig i que es va veure ajornada com a conseqüència de la pandèmia. Un cop més els representants de les entitats de la FEEC han pogut seguir el dossier a través d’una tablet, apostant per disminuir de forma important la despesa econòmica que suposava el suport en paper i sobretot per reduir l’impacte medi ambiental. D’altra banda, també la resta d’entitats que no hi han pogut ser presencialment, ho han pogut fet de forma virtual gràcies a la retransmissió en directe d’aquesta a través d’una plataforma digital.