FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 30/07/2020

L’Assemblea General a Girona es podrà seguir telemàticament

Gironès Entitats Federats

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca a totes les entitats i clubs federats a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc aquest pròxim dissabte 1 d’agost al Complex Esportiu del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEIEG) de Sant Narcís a Girona. A les 9.30 hores en primera convocatòria i a les 10 hores en segona.

Per aquesta ocasió s’ha dut a terme un pla específic per tal de respectar totes les mesures de prevenció i seguretat a causa de la Covid-19. L’assemblea es farà seguint estríctament tots els protocols de sanitat establerts des del Govern i els elaborats des de la FEEC.

Així també s’ha près la decisió de facilitar l’assistència a aquesta assemblea de forma virtual. Totes aquelles entitats que no puguin desplaçar-se fins aquest lloc podran seguir l’Assemblea de forma telemàtica a través d’un link que s’ha fet arribar a clubs i entitats per a poder participar. 

Cal recordar que les entitats que participint de forma telemàtica podran realitzar les seves aportacions i comentaris a l’assemblea però no tindran dret a vot, ja que els estatuts de la FEEC no recull aquesta possible opció i el vot ha de ser de forma presencial.

Entre els punts més destacats, l’ordre dle dia de l’Assemblea de la FEEC inclourà, l’aprovació de la memòria d’activitats de l’exercici vençut, l’aprovació dels comptes anuals de l’exercici econòmic del 2019 i l’estat de comptes a 31 de desembre, entre d’altres punts amb ratificacions de reglaments esportius o resolucions de propostes.

Un cop finalitzi l’Assemblea Ordinària se celebrarà una Assemblea Extraordinària de modificació d’estatuts de la FEEC.

Aquesta Assemblea General Ordinària i Extraordinària s’havia de celebrar el passat 30 de maig i per tant es va veure afectada de ple pel confinament.