FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

 | FEEC

Repte entitats / Reptes 2024-25

Reptes 2024-25

Durant la temporada 2024-25 es plantejaran els 4 reptes de cada disciplina que s’aniran comunicant gradualment als equips inscrits mitjançant un correu electrònic que inclourà una fitxa adjunta amb tots els detalls necessaris per poder realitzar l’activitat.

Bicicleta de muntanya:

Us podem avançar que seran 4 recorreguts circulars per les comarques de l’Alt Empordà, Garrotxa, Baix Llobregat i Berguedà, amb una distància al voltant dels 50km i un desnivell positiu de 1500m aproximadament.

Esquí de muntanya:

Els reptes estaran supeditats a les condicions meteorològiques i a les nevades que hi hagi hagut. Es comunicaran 15 dies abans de l’inici de cada un d’ells per intentar assegurar al màxim les bones condicions de la neu. Generalment es tractarà de recorreguts circulars amb ascensions a algun cim.

Alpinisme:

Es proposaran diferents ascensions o travesses per canals i/o crestes del Pirineu.

Senderisme:

  • Adults: Es proposaran caminades, generalment circulars, en indrets poc conegut. La distància estarà al voltant dels 20 km.
  • Familiar: Es proposaran caminades on es buscaran al·licients per tal de que els més petits gaudeixin de l’excursió.

Disciplina “convidada”:

Als equips que realitzin el repte de 3 disciplines, se’ls donarà la possibilitat de realitzar un últim repte d’una altra disciplina esportiva durant els mesos de maig-juny. Aquest any es tractarà d’una excursió en caiac de mar, per la costa brava, on caldrà localitzar diferents balises amagades en coves o llocs de difícil accés.

Som muntanya | FEEC

Som muntanya