FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 21/04/2022

La Vertikalm s’incorpora a la Copa de curses verticals

Garrotxa Curses per Muntanya Curses per Muntanya

La 12 Copa Catalana de Curses Verticals tindrà finalment quatre proves en el seu calendari.

La competició que ha començat aquest mes d’abril al Sobrepuny s’allargarà fins al mes d’octubre al Puigsacalm amb la Vertikalm.

L’àrea esportiva de la FEEC conjuntament amb el Comitè de Curses per Muntanya han decidit afegir la cursa de la Garrotxa a la Copa com a conseqüència de les limitacions de participants de la vertical de l’Olla de Núria.

Així el calendari s’augmenta fins a les quatre curses per facilitar la participació i la inscripció dels corredors que segueixen la tota la Copa. Els esportistes que vulguin optar a la victòria a la general hauran de puntuar en tres d’aquestes quatre curses.

La Vertikalm a més a més serà Campionat de Catalunya de l’especialitat i puntuarà també per aquesta 12a Copa Catalana de Curses Verticals.

Després de la primera cursa al Sobrepuny, la berguedana, Clàudia Sabata (CE Berguedà) i el cerdà, Jordi Bolet (UE ViC), són els líders de la competició que farà la segona aturada a la Cara Amon el pròxim 13 de maig. La prova de l’Alta Ribagorça ja ha obert inscripcions.