Les adverses condicions meteorològiques no impedeixen la Cinc Cims


La 14a caminada dels Cinc Cims, organitzada pel Centre Excursionista Castellar del Vallès, s’ha celebrat el diumenge 7 d’abril, inclosa en el calendari del Circuit Català de Caminades de Resistència. Aquesta caminada és de caràcter bianual, ja que s’alterna amb la Ruta de les Ermites.

El recorregut discorre seguint camins de muntanya al llarg de 52 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 4.564 metres. Amb aquesta marxa s’han pogut assolir, amb uns paratges espectaculars, cinc cims del Vallès Occidental i el Vallès Oriental: La Mola, El Montcau, Sant Sadurní de Galifa, el Pic del Vent i el Puig de la Creu.

La caminada va començar amb una previsió meteorològica dolenta. Els 300 participants van iniciar el recorregut amb unes temperatures baixes juntament amb boira i vent. Durant les primeres hores de la tarda es van produir alguns ruixats però no van impedir que l’activitat continués.

Les Caminades de resistència seguiran amb la 10a Caminada de Carenes, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça, el proper dissabte 13 d’abril.

Fotos / Xavier Capdevila