FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 06/05/2024

Un Penedès eixut acull una ‘7 cims’ amb canvis

Caminades de resistència Excursionisme

La Marxa de Resistència 7 cims organitzada des del CE Penedès ha arribat a la seva 20a edició carregada de salut i amb importants novetats en el seu recorregut.

La proposta pels participants era de 53,8 Km amb fins 4.370m de desnivell acumulat en una caminada que tenia la seva sortida i arribada a Torrelles de Foix (Alt Penedès).

En total 700 persones han participat de la caminada que manté, tot i els canvis, el seu taranna popular i el seu carisme a la zona.

La caminada mantenia punts tradicionals del recorregut com Montmell, l’Áliga, Motagut o Formigosa i proposava nous corriols per l’Alt Penedès aquest any tot i les pluges dels últims dies, més eixuta que en altres edicions.

La caminada, que va sortir quan encara era de nit, va deixar un dia de sol però amb un aire fresc que ajudava a fer baixar la sensació de calor d’altres caminades més estiuenques.

Aquesta ha estat ja la novena aturada del Circuit Català de Caminades de Resistència que aquest pròxim cap de setmana s’atura en una altra de les grans clàssiques com és la Gràcia-Montserrat de la UEC Gràcia que aquest 11 de maig arriba a la seva 35a edició.