La Marxa del Garraf de l’UME de Gavà tanca la Copa Catalana de Caminades de Resistència


La Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà, del Baix Llobregat, organitza aquest diumenge 2 de novembre, la 20a edició de la Marxa del Garraf, que enguany posa punt i final a la 17a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

140221-premis-copa-resistencia-624x882

Amb 20 proves, la Copa Catalana de Caminades de Resistència d’aquest any s’acaba amb els 48 quilòmetres de la Marxa del Garraf, que passa per cinc municipis diferents, començant a Gavà, passant per Castelldefels, Sitges, Olivella i finalment Begues, per retornar al punt de partida. La ruta passa per senders de GR i PR i per altres camins existents, acumulant un desnivell de més de 3.000 metres passant del nivell del mar a Gavà, als 525 metres a Campgràs i a la Serra de la Guàrdia.

Els participants, tant els de la marxa llarga de 48 quilòmetres com els de la curta, de 21, poden recollir els dorsals dissabte 1 de novembre a la seu de l’UME (Rambla Lluch 4, Gavà) i dissabte a partir de les 5:30 hores a la Plaça Balmes. La sortida de la prova llarga serà a les 6 hores i la de la curta a les 8.