FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 18/03/2024

Les caminades de resistència recorren el Baix Llobregat i l’Alt Penedès

Alt Penedès Baix Llobregat Caminades de resistència Excursionisme

El Circuit Català de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha recorregut part del Baix Llobregat i de l’Alt Penedès aquest diumenge 17 de març. La 9a Travessa Molins de Rei-Vilafranca del Penedès, organitzada pel Centre Excursionista Molins de Rei, ha estat la quarta aturada del calendari de l’especialitat.

Aquesta nova cita del circuit ha comptat amb un recorregut de prop de 46 km de distància i 3.089 m de desnivell acumulat. Els participants han sortit des de l’escola la Sínia, al barri de la Granja del municipi molinenc, i han finalitzat l’itinerari a la plaça de l’estació de tren de Vilafranca del Penedès. A més, l’entitat excursionista ha proposat un recorregut alternatiu més assequible de poc més de 24 km i 1.602 m de desnivell acumulat.

Foto: Xavier Capdevila

Pel que fa a la meteorologia, el sol ha brillat durant tot el dia. Fins i tot, els participants han patit algunes estones de calor, sobretot cap al migdia.

El Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC continuarà el pròxim 6 d’abril amb la cinquena aturada del calendari, l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades organitza la 13a Almogàver.