FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 19/09/2023

Salou, última aturada de la Copa de Marxa Aquàtica

Tarragonès Marxa aquàtica

La 2a Copa Catalana de Marxa Aquàtica es resoldrà el pròxim 23 de setembre a la platja de Ponent de Salou amb la quarta i última prova de la competició. L’organitzador de la darrera cita del calendari serà el Club Excursionista Salouenc.

Aquesta competició va estrenar-se a la platja de Creixell (Tarragonès) el passat 11 de juny. Una setmana després, es va disputar a Cambrils (Baix Camp) la segona prova. I la tercera aturada d’aquesta especialitat va tenir lloc a Castelldefels (Baix Llobregat) el 16 de setembre. Així doncs, ara és el torn per a Salou que decidirà la classificació final de la Copa.

Les modalitats puntuables d’aquesta jornada de Copa seran 50 m amb pala, 200 m a mà nua i 800 m binomi a mà nua. A més, el mateix dia de l’esdeveniment tindran lloc el 4t Campionat de Catalunya i la 4a Trobada de Marxa Aquàtica de Salou, de caràcter no competitiu, que forma part del Circuit Català de l’especialitat. El Campionat de Catalunya comptarà com a proves puntuables, a part de les mateixes que les de la Copa, una d’addicional de relleus 4×50 m.

La classificació acumulada de la 2a Copa Catalana de Marxa Aquàtica pot consultar-se en aquest enllaç.