FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Josep Casanovas
Foto: Josep Casanovas

Notícies - 14/06/2023

La 2a Copa Catalana de Marxa Aquàtica s’estrena a Creixell

Tarragonès Marxa aquàtica

La primera prova de la 2a Copa Catalana de Marxa Aquàtica va tenir lloc a la platja de Creixell (Tarragonès) el passat 11 de juny. La Copa de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzada pel Club Excursionista Arítjol, consolida així el caràcter competitiu de la disciplina.

L’estrena de la prova va aplegar un total de 71 participants en les tres disciplines de la modalitat: 50 m individual amb rem masculí i femení, 200 m individual masculí i femení i 800 m binomi masculí, femení i mixta. El temps agradable per a la pràctica de l’esport i l’estat del mar van acompanyar tota la jornada.

50 m individual amb rem sènior

En la categoria femenina, Anna Montaner (Club Excursionista Arítjol) va ser la guanyadora de la competició. El segon i tercer lloc van ser per a Walia Caler (Club Excursionista Arítjol) i Eva Güell (Centre Excursionista Catalunya). En la masculina, David Martí (Club Excursionista Salouenc) va encapçalar la taula seguit de Josep Maria Silvestre (Club Excursionista Arítjol) i Samuel Hooss (Club Excursionista Salouenc).

200 m individual sènior

Carola Stöter (Club Excursionista Salouenc) va guanyar la prova femenina dels 200 metres. Berta Montaner (Club Excursionista Arítjol) va quedar en segon lloc. I, en tercer, Walia Caler. En la masculina, el líder va ser José Antonio Sánchez (Associació Excursionista Catalunya de Reus), seguit d’Andreu Sancho i Andreu Ayllon, tots dos del Club Excursionista Arítjol.

800 m binomi sènior

En aquesta categoria, les guanyadores van ser Berta i Anna Montaner. En la segona posició, Leonor Hernández (Club Excursionista Salouenc) i Carola Stöter. Per acabar, Isabel Suter (Club Excursionisme Torredembarra) i Nathalie Bassols (Club Excursionista Arítjol). En la modalitat masculina, els primers van ser Josep Maria Silvestre i José Antonio Sánchez, seguits de Miquel Sánchez i Jacob Anguera, i d’Andreu Ayllon i Andreu Sancho, tots quatre del Club Excursionista Arítjol. Pel que fa a la mixta, Jordi Canyelles i Eva Güell, del Centre Excursionista Catalunya, es van proclamar campions.

La classificació de la segona prova de la Copa, amb totes les categories, pot consultar-se en detall aquí.

La següent aturada de la 2a Copa Catalana de Marxa Aquàtica de la FEEC tindrà lloc a Cambrils el pròxim 17 de juny, organitzat pel Centre Excursionista Cambrils. La prova també acollirà el Circuit Català de l’especialitat amb la Trobada de Marxa Aquàtica Vila de Cambrils. Aquesta en serà la quarta edició i començarà amb la cita de la ciutat del Baix Camp. La jornada servirà perquè els participants descobreixin la disciplina amb monitors. A més, no és necessari que tinguin experiència prèvia.