FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/05/2017

Noves convocatòries obertes per a estades d’escalada i alpinisme

Alpinisme Escalada Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert la convocatòria de dues noves estades: les estades d’escalada i les estades Pirineus.

Les estades d’escalada, per a joves d’entre 14 i 17 anys, se celebraran del 25 al 28 de juny a Vilanova de Prades, a la Conca de Barberà. Amb més de 400 vies de tots tipus, des del tercer fins al vuitè grau, permetrà donar a conèixer als joves diferents modalitats de l’escalada, a l’hora que es treballa la conscienciació per la preservació del medi ambient i es gaudeix de l’entorn i la companyia d’altres nois i noies amb els mateixos interessos. El termini de recepció de sol·licituds és el 4 de juny.

Pel que fa a les estades Pirineus, d’alpinisme i escalada, es duran a terme del 2 al 8 de juliol. La zona escollida per aquestes estades destinades a nois i noies d’entre 14 i 17 anys és el Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans (França), al Capcir. És una zona tranquil·la, amb dos refugis guardats (Bouillouses i Camporells) que faran de camp base, amb cims al voltant dels 3.000 metres i zones d’escalada de grau assequible per poder treballar amb seguretat. Les sol·licituds es poden presentar fins l’11 de juny.

L’objectiu principal és iniciar els joves en les tècniques d’escalada i d’alpinisme per a poder progressar amb seguretat en terrenys d’arestes, parets d’escalada i ascensions de llarga durada amb la companyia i assessorament dels instructors. També es treballarà l’orientació, el treball en equip i la convivència entre els participants.

Inscripcions

En ambdós casos hi ha un màxim de 12 places i els interessats han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu (escalada, Pirineus) i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat.