Estades d’escalada 2018

La Morera de Montsant (Priorat) acollirà del 25 al 28 de juny les estades d’escalada d’aquest any, destinades a joves entre 14 i 17 anys membres d’una entitat excursionista i amb carnet federatiu.

A pocs minuts de zones reconegudes internacionalment per la quantitat i qualitat de les seves vies, com Siurana, Arbolí o Margalef, hi predomina l’escalada esportiva, però també hi podem trobar autèntiques joies de l’escalada tradicional o el bloc. Això permetrà donar a conèixer als joves diferents modalitat d’escalada a l’hora que es treballa per la conscienciació per la prevenció del medi ambient i es gaudeix de l’entorn i la companyia d’altres nois i noies amb els mateixos interessos.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindríem preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els i les joves interessats a participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 principal, 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 3 de juny de 2018.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 150 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments dins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93.412.07.77 – ext. 2.