Estades d’escalada 2017

Del 25 al 28 de juny, es realitzaran les estades d’escalada de la FEEC per joves entre 14 i 17 anys, membres d’una entitat o club excursionista i amb carnet federatiu.

La zona escollida és Vilanova de Prades, a la conca de Barberà, amb més de 400 vies de tots tipus des del tercer fins al vuitè grau, el que permetrà donar a conèixer als joves diferents modalitats de l’escalada a l’hora que es treballa la conscienciació per la preservació del medi ambient i es gaudeix de l’entorn i la companyia d’altres nois i noies amb els mateixos interessos.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindríem preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat.

Foto: Sebastià Macià. Estades 2016

Els joves interessats a participar-hi ha de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 4 de juny de 2017.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 125€ i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyats, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93.412.07.77 – ext. 2.

logo_estades_oktots_Página_6