Estades d’escalada 2019

 

La comarca del Priorat es reconeguda internacionalment com un dels millors destins per practicar diferents modalitats d’escalada com  l’escalada esportiva, tradicional o en bloc.  Per aquesta raó aquest any farem les nostres estades d’escalada per a joves socis i sòcies d’entitats excursionistes amb carnet federatiu entre 14 i 17 anys  al refugi de la Morera a la Morera de Montsant del 25 al 28 de juny.

 

 

 

 

Els objectius són:

  • Aconseguir que els nois i noies tornin de les estades amb les maniobres de seguretat ben assimilades.
  • Que aprenguin a treballar una via d’alta dificultat (dins les seves possibilitats personals).
  • Que coneguin altres modalitats de l’escalada en roca i eines específiques i de fortuna mitjançant tallers personalitzats.
  • Que tornin conscienciats de la necessitat de preservar el medi ambient, i que gaudeixin de l’entorn i la companyia d’altres nois i noies amb les mateixes aficions.

Hi haurà un màxim de 12 places i les estades no es realitzaran si no s’arriba a un mínim de 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindrien preferència tots els que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els i les joves interessats a participar han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per preinscriure’s haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 principal, 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat.

El termini de recepció de sol·licituds finalitzarà el dia 3 de juny de 2019.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 180€ i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments dins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà el moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93.412.07.77 – ext. 2.