Estades Pirineus 2017

Del 2 al 8 de juliol, es duran a terme les estades per joves entre 14 i 17 anys. Enguany, passem la frontera per conèixer el Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans (França) a la Comarca del Capcir, zona tranquil·la, amb dos refugis guardats (Bouillouses i Camporells) que faran de camp base i amb cims vora dels 3000 m. i zones d’escalada de grau assequible per poder treballar amb seguretat.

L’objectiu principal és iniciar als joves en tècniques d’alpinisme i escalada per a poder progressar amb seguretat en terrenys d’arestes, parets d’escalada i ascensions de llarga durada amb la companyia i assessorament dels instructors. També treballarem l’orientació, el treball en equip i la convivència entre els participants.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 7 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació, tanmateix si hi hagués més sol·licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 11 de juny.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 175€ i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada a casa aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per més informació, contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.

pirineus