Estades Pirineus 2018

Les estades Pirineus per joves de 14 a 17 anys, es duran a terme de l’1 al 7 de juliol a la zona d’alta muntanya del Parc Natural Posets-Maladeta, en concret a la Vall de Llauset. Sota els pics Vallibierna i Russell, el refugi de Cap de Llauset serà el camp base des d’on començaran i on acabaran les activitats diàries, com les ascensions a cims de més de 3000 metres, arestes i escalades, així com tallers de primers auxilis, orientació o seguretat.

Els joves que vulguin participar han de ser membres d’una entitat excursionista i disposar de carnet federatiu. Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places, tindríem preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la mateixa modalitat en primer lloc i en altres estades de la FEEC en segon.

Els joves interessats a participar-hi han de tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, així com disposar del material necessari. Per preinscriure’s s’haurà d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 12 de juny de 2018.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 200 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments dins al lloc de trobada i el de tornada aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 93.412.07.77 – ext. 2.

 

pirineus