FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/10/2017

Marcel Compte i Anna Carné guanyen la cursa Trepitja Garrotxa Solidària

Curses per Muntanya

La Trepitja Garrotxa Solidària, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, ha acollit els dies 21 i 22 d’octubre quatre curses per muntanya de diferents distàncies. La prova de 22 quilòmetres ha servit per clausurar la 16a copa catalana de curses per muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). A més, la cursa de 110 quilòmetres ha estat el marc del campionat de Catalunya de curses d’ultraresistència.

Marcel Compte i Anna Carné, guanydors de la Trepitja Garrotxa Solidària

Marcel Compte (AE Diedre) ha estat el millor en categoria masculina, traspassant la línia de meta amb menys de dues hores, exactament 1 hora, 58 minuts i 17 segons. Compte ha estat un dels clàssics de la 8a Copa Catalana de Curses Verticals, aconseguint la primera posició a la Vertical Sobrepuny i a la 3a Vertikalm. Tres minuts després ha arribat Diego Cardozo (CE Pedala.cat Balaguer), campió també de la Cames de Ferro al Puigsacalm, que ha aconseguit una segona posició molt disputada amb Jonatan Mora (CE Voltreganès), amb només 20 segons de diferència.

En categoria femenina, Anna Carné (AE Sant Vicenç de Montalt) no ha tingut rival i ha estat clarament la més ràpida. Guanyadora també de tres de les quatre curses que conformen aquesta Copa Catalana (La Faiada i la Pujada al Montsià), ha creuat la meta amb un temps de 2 hores 20 minuts i 58 segons i ha ocupat el tretzè lloc de la classificació general. Imma Boada (CE de Muntanya Vall de Camprodon) ha estat segona, arribant tretze minuts més tard que Carné. El tercer lloc de podi ha estat per Marta Paulino (Club BTT Montbike), catorze segons després.

Fotos / Ivan Torres