FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/05/2017

Miguel Caballero i Anna Carné guanyen La Faiada, primera prova de la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

La cursa per muntanya La Faiada, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça, ha obert la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a Pont de Suert, el 14 de maig.

La mitja marató de muntanya La Faiada, amb 21 quilòmetres i 1.225 metres de desnivell positiu, ha aplegat més d’un centenar de corredors. Entre aquests, s’ha trobat un bon grup, tant en categoria masculina com femenina, d’aspirants al títol final de la copa catalana.


Les tres primeres classificades de la categoria absoluta femenina a La Faiada

Miguel Caballero i Anna Carné guanyen a Pont de Suert

Miguel Caballero (CE Aran) ha estat el millor de la categoria masculina absoluta i s’ha emportat la victòria marcant un temps d’1 h 52 minuts. Caballero ha liderat bona part de la cursa però en cap moment ha aconseguit agafar molta distància respecte al seu més directe perseguidor, Diego Cardozo. Cardozo (CE Pedala.cat Balaguer), que va guanyar la darrera edició de La Faiada, ha creuat segona la línia de meta amb un temps d’1 h 53 minuts. El tercer classificat, amb 1 h 56 minuts, ha estat Óscar Carrasco (AE Matxacuca).

En categoria femenina absoluta Anna Carné (AE Sant Vicenç de Montalt) no ha donat opció a les seves rivals i ha guanyat còmodament amb un temps de 2 h 15 minuts. Ester Casajuana (CE Alliberadrenalina), actual defensora del títol de campiona de la Copa Catalana de Curses per Muntanya i guanyadora de l’anterior edició de La Faiada, ha estat segona, amb un temps de 2 h 19 minuts. Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) malgrat haver patit problemes musculars en els primers quilòmetres de cursa ha defensat bé la tercera plaça i ha entrat a meta amb un temps de 2 h 20 minuts.

Fotos / Ivan Torres