FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/03/2018

La selecció catalana de raquetes de neu participa a la Nikko Race, a Japó

Raquetes de neu

La selecció catalana de raquetes de neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) segueix la seva gira de competicions internacionals. Després de participar a la Ciaspolada, a Itàlia, i a l’Allgäu Vertical, a Alemanya, el combinat català aterra a Japó per participar a la Nikko Race, el dissabte 10.

Els representants catalans a Japó seran: Eduard Hernández (AE Matxacuca), Sílvia Leal (CE Pontsicà), Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà) i Just Sociats (CN Terrassa).

L’equip català arriba a Japó després d’aconseguir uns excel·lents resultats en el campionat d’Europa de raquetes de neu, disputat a Guils-Fontanera el passat 3 de març. Eduard Hernández i Sílvia Leal es van proclamar subcampions d’Europa, mentre que Sílvia Zúñiga va ser tercera.

La Nikko Race és la darrera d’una sèrie de proves que apleguen als millors corredors de raquetes de neu de Japó i acostuma a ser la que suma més participants. A diferència de les curses de casa nostra, el recorregut del circuit no està tan xafat i s’ha d’obrir traça conforme s’avança. Afortunadament, després de les fortes precipitacions de neu registrades a Catalunya aquest hivern, la selecció catalana arriba ben entrenada a l’hora de córrer amb importants gruixos de neu i podrà estar a l’alçada de les circumstàncies, competint un cop més al màxim nivell.