FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/05/2016

Es convoquen estades d’alpinisme i escalada per a joves als Pirineus

Alpinisme Escalada

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca unes estades d’estiu per a joves d’entre 14 i 17 anys amb l’objectiu de practicar l’alpinisme i l’escalada entre el 3 i el 9 de juliol, als Pirineus.

pirineusEl refugi Mallafré, de la xarxa de refugis de la FEEC, situat al bell mig del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, acollirà les estades d’enguany. L’objectiu principal és iniciar els joves en les tècniques d’escalada i d’alpinisme per a poder progressar amb seguretat en terrenys amb diferents desnivells d’alta muntanya, parets d’escalada i ascensions de llarga durada. Els instructors els ajudaran a assolir més coneixements tècnics i d’orientació perquè els joves puguin tenir més autonomia. I treballarem també la convivència i el treball en equip entre els participants.

Hi ha un màxim de 12 places que s’assignaran per ordre de recepció de la documentació requerida. Els joves interessats a participar-hi han d’entregar la documentació que es requereix a la FEEC abans del 12 de juny.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció i la setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la Federació.

Per a més informació, contacteu per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777, extensió 2.