FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: ECAM
Foto: ECAM

Notícies - 05/05/2024

Continua la formació federativa amb marxa nòrdica, escalada i excursionisme

Vallès Occidental Escalada esportiva Excursionisme Marxa nòrdica Formació

L’Àrea de Formació i ECAM de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) continua amb la proposta de formacions federatives d’enguany. Així doncs, obre la convocatòria a les proves d’accés i al curs de Monitor de Marxa Nòrdica, al curs d’Equipador de Sala Comercial i al curs de Monitor d’Excursionisme.

Per tal d’accedir al curs de Monitor de Marxa Nòrdica, és imprescindible superar les proves d’accés. Aquestes tindran lloc a Sant Quirze del Vallès el 6 de juliol. Després, del 27 de setembre al 5 d’octubre s’impartirà el curs de Monitor de l’especialitat. Les inscripcions a les proves d’accés es poden gestionar fins al 3 de juliol i, les del curs, fins al 13 de setembre.

Pel que fa a l’escalada, al curs d’Equipador de Sala Comercial, es realitzarà del 8 al 23 de juny, i encara amb la localització per concretar. La data límit per a tramitar la inscripció és el 4 de juny.

Per acabar amb la proposta de formacions federatives, del 5 d’octubre al 14 de desembre s’impartirà el curs de Monitor d’Excursionisme. A mesura que s’apropi la data, es coneixeran més detalls sobre les ubicacions. El termini per a inscriure’s s’acaba el 30 de setembre.

Aquest tipus de formacions són de caràcter benèvol i van dirigides a socis i sòcies d’entitats i clubs excursionistes. El seu objectiu és que els aspirants adquireixin coneixements tècnics i de seguretat, així com eines de comunicació i de dinamització de grups, que els serveixin en les diverses activitats que es proposen.

Per a més informació, cal escriure un correu a area.formacio@feec.cat.