FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

L’Àrea de Formació i ECAM convoca proves d’accés a Monitor de Marxa Nòrdica pel dia 6 de juliol de 2024 a Sant Quirze del Vallès.

El curs federatiu de Monitor de Marxa Nòrdica constarà de 2 blocs i un període de pràctiques. El bloc comú, serà de muntanya, constarà de 32h de formació presencial i semi presencial i un període de pràctiques de 45h. Amb aquesta formació, es pretén que el soci conegui les principals nocions per moure’s per la muntanya de manera segura. El bloc específic, serà de marxa nòrdica i constarà de 32h aproximadament de formació presencial i semi presencial i un període de pràctiques de 45h. Amb aquesta formació es pretén que el soci federat conegui els principals continguts de la Marxa Nòrdica.

Bases de les Prova d’accés:

1a part:

PROGRESSIÓ EN TERRENY PLA Realitzar un desplaçament en L mitjançant la tècnica correcta de marxa nòrdica, fen i desfent el mateix trajecte. Cada tram de la L serà d’uns 10 m. La persona avaluadora es col·loca en el punt d’inici de la L per observar a la persona avaluada.

2a part:

PROGRESSIÓ EN TERRENY INCLINAT Realitzar un desplaçament entre 50 i 100 m, amb diferents inclinacions del terreny. En terreny pla, acció́ simultània i simètrica dels braços; en pujada, tècnica de pujada; en baixada, tècnica de baixada.

 

Per més informació contactar amb area.formacio@feec.cat

Objectius

Donar accés a la formació federativa de carire benèvol de Monitor de Marxa Nòrdica.