FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavi Palahí
Foto: Xavi Palahí

Notícies - 20/04/2022

Clàudia Galícia i Guillem Aubach campions de la 38a Copa Catalana FEEC-Dynafit

Esquí de muntanya Esquí de Muntanya

La 38a edició de la Copa Catalana FEEC-Dynafit d’Esquí de Muntanya ja té campions després de la disputa de les quatre proves que aquest any han format el calendari de la competició.

Una competició que es va iniciar el passat 9 de gener a la Catalunya Nord amb la Traça Catalana que es va disputar integrament a l’estació d’esquí de Les Angles com a conseqüència d’unes condicions meteorològiques que no van permetre fer el recorregut habitual.

La Copa també ha passat per Andorra, Certascan i la Pocatraça que ha tancat finalment un calendari que s’ha vist alterat per la manca de neu.

Un cop tancades les quatre proves la que va ser campiona del món d’esquí de muntanya, Clàudia Galícia (CE Cerdanya Skimo Team) s’ha emportat aquesta 38a edició de la Copa Catalana FEEC-Dynafit.

Galícia ha encapçalat un top 5 on la veterana Tina Bes (CE Girona) ha pujat al segon calaix d’un pòdium que han tancat de forma conjunta les andorranes Anna Albalat i Ariadna Fednes. El cinquè lloc a la classificació acumulada ha estat per Aida Pinto (CE Madteam).

En categoria masculina el cerdà Guillem Aubach (CE Cerdanya Skimo Team) ha estat el gran dominador de la competició. Aubach a més a més va sumar el títol de campió de Catalunya a Certascan fent equip amb Josep Ferrer. El cerdà  s’ha imposat al seu company de club Guillem Farriol (CE Cerdanya Skimo Team) que ha acabat segon per davant de Josep Ferrer (CE Madteam) en el pòdium d’aquesta edició de la copa.

Robert Parcerisa (CE Cerdanya Skimo Team) i Jordi Bolet (UE Vic) han tancat els cinc primers llocs de la general en la classificació absoluta d’aquesta copa.

Aquesta temporada no s’ha pogut celebrar completa la que era 17a edició de la Copa Catalana de Curses Verticals com a conseqüència de la suspensió de dues proves. Aquest fet ha suposat no arribar al mínim de proves exigit pel reglament per fer Copa per poder generar una classificació general acumulada al final de temporada.

Classificació general