FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/11/2022

Alpina edita nous mapes excursionistes resistents a la pluja

Excursionisme Excursionisme Federats

L’editorial Alpina llença uns nous mapes topogràfics per a excursionistes, conjuntament amb l’empresa Trangoworld, resistents a la pluja i a condicions extremes d’humitat.

Els mapes són fets també amb un material durador, resistent al sol, permet arrugar-se i posar-se a qualsevol lloc. Són fets amb materials 100% reciclats provinents de residus plàstics i permet ser reciclat al 100%.

Aquests nous mapes són fets amb un teixit especial per a l’elaboració i la impresió de cartografies en alta qualitat.

L’Editorial Alpina segueix mostrant així el seu esperit pioner en l’elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya.
Alpina que acaba de celebrar els seus 75 anys d’existència, manté també el seu compromís en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, amb la cultura i el territori. El fort arrelament social i la bona acollida dels seus productes, els han convertit en un indispensable per a tots els practicants d’activitats de muntanya.

A banda dels mapes, Alpina edita amb molt d’èxit guies familiars, de natura, travesses, senders GR, guies excursionistes, d’esquí de muntanya, de vies ferrades, etc. Com a norma general, reediten cada dos anys. També treballen per encàrrec. Fan, per exemple, els mapes oficials per a curses de muntanya i ultratrails, o impressions especials per penjar. Els plafons informatius de l’entorn i mapes del refugi Els Estudis d’Espinavell, per exemple, els van fer ells. Fins i tot han imprès estovalles o estores de benvinguda com explicava Clara Blanchar en la Revista Vèrtex 291.

Aquest 2022 Alpina també ha publicat la segona entrega de la guia “Senderisme a Catalunya“, de Josep Llusà, que ha realitzat conjuntament amb la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.