FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Josep Llusà
Foto: Josep Llusà

Notícies - 14/06/2022

La guia ‘Senderisme a Catalunya II’ ja es pot trobar a les llibreries

Excursionisme Excursionisme Senders

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha coeditat amb l’editorial Alpina la guia excursionista Senderisme a Catalunya II, integrada dins de la col·lecció Indrets i paisatges de l’editorial vallesana.

Senderisme a Catalunya II, de Josep Llusà, tècnic de l’Àrea de Territori de la Federació, és un recull de vint excursions accessibles moltes d’elles a totes les edats i a la majoria de nivells. Unes propostes repartides per tot el país que permeten aproximar-nos a una petita part de la xarxa de senders homologats de la FEEC, que suma gairebé 12.000 quilòmetres de recorreguts marcats.

La guia descriu set trams diferents d’alguns dels senders de gran recorregut (GR®) més emblemàtics de Catalunya; vuit senders de petit recorregut (PR®-C); i cinc senders locals (SL®-C). Vint excursions repartides en setze comarques totes elles amb un destacat interès excursionista i amb el clar propòsit d’acostar la pràctica del senderisme homologat al màxim de gent possible.

Cadascuna de les vint propostes conté una descripció de la ruta, un parell de fotografies i un mapa parcial de cada excursió. El llibre, que ja es pot comprar en les llibreries o directament al web de l’editorial Alpina, és una continuació del primer volum publicat l’any 2017 i escrit pel mateix autor.