Edu Hernández puja al podi a la Ciaspolada


A tres segons de la victòria. Edu Hernández (AE Matxacuca) es va quedar a només tres segons d’emportar-se la mítica Ciaspolada, la prova més multitudinària del circuit internacional de raquetes de neu. Hernández s’autorregalava per Reis aquesta treballada segona posició, el 5 de gener, després de lluitar frec a frec amb l’italià Alberto Vender durant tot el circuit, qui es va acabar emportant la victòria.

Però els bons resultats de la Selecció Catalana de raquetes de neu no acaben aquí i és la cosa anava de pocs segons. En noies, Mireia Hernández (Corredors de Fons Viladecavalls), es quedava a dos segons del podi, firmant finalment una quarta posició.

Marc Trasserra (CE Voltreganès) tancava el top5 masculí, Oriol Ferré (CE Alliberadrenalina) tancava el top10 i, finalment, el tècnic Marc Toda (AE Matxacuca) s’emportava una 13a posició.

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu abans de córrer la cursa

La 47a edició de la Ciaspolada, disputada a la Val di Non, una vall del Trentino (Itàlia), s’ha desenvolupat a la zona de Pradiei, on els participants han hagut de superar 7,2 quilòmetres corrent amb raquetes de neu. Tot i la manca de neu, l’organització es va encarregar que n’hi hagués suficient a tot el circuit per tal que es pogués córrer en condicions.

 

Amb el patrocini
460546
TSL Outdoor
Aeri Newalpin
Julbo