FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 13/02/2024

Torna el Circuit Català d’Escoles de Trail

Vallès Occidental Curses per Muntanya Escoles de trail

El 3r Circuit Català d’Escoles de Trail de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) torna el 25 de febrer amb la Vallès Drac Kids del Centre Excursionista de Terrassa.

El calendari va arrencar el 28 d’octubre passat amb les Minis de Vilamajor, organitzada pel Club Excursionista Caminaires de Vilamajor. Després, va celebrar-se la Cirera Trail Kids, de l’Associació Excursionista Amics de la Muntanya, el 19 de novembre.

Així doncs, la tercera cita del 3r Circuit Català d’Escoles de Trail serà la Vallès Drac Kids, a Terrassa. Aquesta jornada agruparà, novament, nens i nenes que tindran l’oportunitat d’apropar-se al món de les curses per muntanya.

El calendari continuarà amb tres dates més. La quarta aturada, el 14 d’abril amb la 4 Termes Kids, del Club Excursionista l’Areny, i que ja ha obert inscripcions. La seguirà la Mitja Kids, de la mà de l’Associació Esportiva de la Mitja del Castell, l’1 de maig. El 3r Circuit Català d’Escoles de Trail tancarà amb la Mini Trail, de l’Associació Esportiva Trail Xics Montseny, el 25 de maig.

Cal recordar que el calendari d’aquesta modalitat fuig de la competició i busca l’essència de l’esport en els més joves.