FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 25/07/2022

Tarragona s’estrena en el segon circuit de Marxa Aquàtica

Tarragonès Marxa aquàtica Excursionisme

La platja de l’Arrabassada de Tarragona ha estat la segona aturada del segon circuit català de Marxa Aquàtica. El circuit que es va estrenar a Creixell el passat 10 de juliol, segueix el seu recorregut per les platges tarragonines.

La Marxa Aquàtica de la Llum Solidària organitzada des del CE Alliberadrenalina) ha servit per estrenar amb aproximadament una cinquantena d’inscripcions el Circuit no competitiu de Marxa Aquàtica.

La sessió s’ha dividit en tres nivells: iniciació, mig i avançat. La calor i una mar completament plana han acompanyat als participants d’una sessió on la nova secció d’aquesta especialitat del CE Alliberadrenalina ha pogut compartir experiències amb participants amb més experiència.

La pròxima estació del circuit serà el 28 d’agost a la  Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils (CE de Cambrils). Un circuit que passarà també per la 3a Marxa Aquàtica de Salou (CE Salouenc) el 10 de setembre, la 3a AquaCEC (CEC) el 18 de setembre i  la 3a Marxa Aquàtica Vila de Roses (Cabirols AE), el 25 de setembre.