FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

3a Trobada Marxa Aquàtica de Salou – No competitiva

Distància 200m

Aquesta prova forma part de
Circuit Català de Marxa Aquàtica 2022

Tarragonès Marxa aquàtica
Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. SALOUENC

Contacte

info@clubexcursionistasalouenc.cat

Celebració de la 3a Trobada de Marxa Aquàtica de SALOU, dins del calendari del CIRCUIT CATALÀ de MARXA AQUÀTICA de la FEEC.

 

La Marxa Aquàtica és una disciplina esportiva que consisteix a marxar (caminar) en un medi aquàtic amb un bon nivell d’immersió (BNI), és a dir, amb una alçada d’aigua òptima situada entre el melic i les aixelles amb, o sense, rem com a element de propulsió.

 

Aquest any, Salou és el punt de sortida de la Copa Catalana. És la primera competició de Copa puntuable, tant sols per la Marxa Aquàtica. De forma paral·lela es farà la 3a trobada de Marxa Aquàtica de Salou, desprès de la seva implantació al CEC a l’estiu del 2020.

 

Les activitats, tant de competició com d’exhibició i trobada, es faran dins de l’espai de Dominio Público Marítimo Terrestre (DPMT), al terme municipal de Salou, i en la franja destinada pels usuaris al bany (a menys de 200 m de la costa) a la platja de Ponent.

 

Es competirà en 50 m amb pala, i en binomis a mà nua en 200 m i 800 m. En paral·lel es farà la 3a TROBADA de MARXA AQUÀTICA de SALOU per a aquells qui vulguin participar sense competir, en la modalitat ZEN d’aquest esport.

 

MODALITAT HORA SORTIDA HORA TANCAMENT
Cursa 800 mts masculí – femení – binomi 09:00 h 09:45 h
Cursa 50 mts pala 10:00 h 10:30 h
Cursa 200 mts mans lliures 11:00 h 12:00 h
Trobada Marxa Aquàtica 09:00 h / 9:15 h  —
Entrega de Premis 12:30 h  —

 

IMPORTANT:    

Per poder participar en qualsevol modalitat és imprescindible l‘ús de sabates adequades per al seu desenvolupament (per exemple: escarpins) evitar els models amb sola llisa. Les persones que no portin el material adequat no podran participar en les proves. Es recomana l’ús de cremes protectores solars.

En els fitxers trobareu el full d’autorresponsabilitat que s’ha de dur, degudament emplenat i signat, el dia de la prova. Si ho preferiu, el podeu avançar per correu electrònic a l’entitat a l’adreça següent: info@clubexcursionistasalouenc.cat