FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 05/09/2023

Setembre resol la Copa i el Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica

Baix Llobregat Tarragonès Marxa aquàtica

La 2a Copa i el 4t Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica es resoldran durant aquest mes de setembre. Després de les proves de copa disputades a la platja de Creixell (Tarragonès) el passat 11 de juny i a la de Cambrils (Baix Camp) el dia 17 del mateix mes, arriben les últimes dues jornades que decidiran la competició.

Copa Catalana el 16 de setembre

El pròxim 16 de setembre se celebrarà a la platja de Castelldefels (Baix Llobregat) la tercera prova de la copa, organitzada pel Centre Excursionista de Catalunya i amb col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Castelldefels. De forma simultània, es disputarà la 4a AquaCEC, una trobada no competitiva emmarcada dins del 3r Circuit Català de Marxa Aquàtica.

Copa i Campionat de Catalunya el 23 de setembre

La 2a Copa Catalana tancarà el 23 de setembre a la platja de Ponent (Tarragonès) en una prova organitzada pel Club Excursionista Salouenc. El mateix dia de l’esdeveniment tindran lloc el 4t Campionat de Catalunya i la 4a Trobada de Marxa Aquàtica de Salou, de caràcter no competitiu, que pertany al Circuit Català de la disciplina.

Així doncs, abans de la tardor quedaran resoltes ambdues competicions. La classificació acumulada de la 2a Copa Catalana de l’especialitat pot consultar-se aquí.