FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/06/2017

S’entreguen els premis de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu, a Vilaller

Raquetes de neu

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha entregat els premis de la 10a Copa Catalana i 12è Circuit de Raquetes de Neu 2017 a Vilaller, el dissabte 17. L’acte organitzat pel Club Excursionista Vilaller ha aplegat als corredors guardonats de la temporada i a nombrosos participants del circuit.

Gabriel Crosas, Marta Morera i Sílvia Zúñiga, guanyadors de la Copa Catalana

Gabriel Crosas s’ha proclamat guanyador de la 10a Copa Catalana de Raquetes de Neu. El corredor del CE Voltreganès ARS ha estat el més regular de la temporada. Crosas va aconseguir el seu millor resultat a la Guils-Fontanera, on va ser primer. A l’Err-Puigmal i Gormanda Blanca va ser segon, sumant uns valuosos punts per la classificació final.

La segona plaça masculina ha estat per Andreu Contijoch (AE l’Urgell) i la tercera per Daniel Castillo (CE Trail Tarraco). Castillo ha participat per primer cop a la copa aconseguint bons resultats, com la segona plaça a la Traça Muga.

En categoria femenina les millors de la copa han estat Sílvia Zúñiga (AE Ekke Lleida) i Marta Morera (Ateneu d’Acció Cultural), que han aconseguit una victòria ex aequo.  La tercera classificada ha estat Ragna Debats (CEM La Cameta Coixa).

Classificació per entitats de la 10a Copa Catalana i 12è Circuit de Raquetes de Neu 2017

Durant la vetllada també s’han entregat els guardons a les entitats que han sumat més punts i que han participat amb més socis a les diferents proves de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu 2017.

En el marc de la copa, l’AE Matxacuca ha rebut el primer premi. Ateneu d’Acció Cultural ha rebut el segon premi, i el CE Voltreganès ARS ha rebut el tercer.

Pel que fa al circuit, el primer premi ha estat per la Unió Muntanyenca Eramprunyà. El segon premi ha estat per l’Agrupació Científico-Excta Mataró, i el tercer pel CE La Xiruca Foradada.

Foto / Juan Pérez