FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Albert Torrent
Foto: Albert Torrent

Notícies - 17/06/2022

S’ajorna l’inici de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica

Tarragonès Marxa aquàtica

L’estat de la platja de Salou on s’havia de disputar la primera prova de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica aquest diumenge 19 de juny, ha obligat als organitzadors a ajornar la que ha de ser 3a Marxa Aquàtica de Salou (CE Salouenc) que paral·lelament mantindrà també la prova del que ja serà 3r Circuit Català i que manté el seu caràcter social.

Els darrers temporals de mar que han deixat la platja amb molt poca arena han obligat a l’Ajuntament de Salou a prendre mesures per a recuperar l’arena perduda i no s’ha arribat a temps per tenir la platja en condicions.

Des del CE Salouenc conjuntament amb l’Ajuntament ja s’ha posat el pròxim 10 de setembre com a data per disputar aquesta prova.

La Copa tindrà un total de quatre proves i a més a més de la prova del tarragonès també en formaran part la 3a Marxa Aquàtica de Creixell (CE Aritjol) que finalment serà la que doni el tret de sortida a la competició el pròxim el 10 de juliol.  També se sumen a la Copa la 3a Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils (CE de Cambrils), el 28 d’agost, i la 3a AquaCEC (CEC), el 18 de setembre, que tancarà la competició i que farà doblet decidint igualment els campions de Catalunya d’aquesta temporada.

Pel que fa a la tercera edició del Circuit Català a més a més de les quatre proves de Copa passarà també per la Marxa Aquàtica de la Llum Solidària (CE Alliberadrenalina), el 24 de juliol i la 3a Marxa Aquàtica Vila de Roses (Cabirols AE), el 25 de setembre.

Aquesta temporada es mantindrà també el que ja serà 2n Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail que es disputarà el 9 d’octubre a la platja de Torredembarra i organitzat des del CE Aritjol.