FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 21/04/2015

Ramon Julián i Irati Anda guanyen l’última prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat a Madrid

Escalada esportiva

El municipi de Griñón, a Madrid, ha acollit aquest cap de setmana la tercera i última prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat, que han guanyat l’escalador de Manlleu, Ramon Julián, i l’escaladora basca Irati Anda.

Ramon Julián “Ramonet”, del Grup Excursionista de Manlleu i membre de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva, s’ha tornat a imposar i s’ha endut el podi amb 100 punts, per davant de l’extremeny Javier Cano i el valencià Jonathan Flor. Aquesta victòria ha donat a Ramonet l’or de la final de la Copa, al costat de l’escaladora basca, Irati Anda. Àlex Hernández del Club Esquí Berguedà, i Pau Jover de la Unió Excursionista de Sabadell, tots dos del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya, han quedat en 8a i 9a posició, i Simón Padín, 21è.

En noies, Irati Andra ha aconseguit els 100 punts que li han donat l’or d’aquesta última prova i que l’han portada a guanyar la Copa. El podi femení de Griñón l’han completat l’aragonesa Eille Jubes i la també basca Zuriñe Arrue. Helena Alemán, del Centre Muntanyenc Sant Llorenç i membre de la Selecció Catalana ha quedat 4a, Francis Guillen del Club Excursionista de Sant Quirze, 6a; Marta Palou del Club Excursionista Ascensiones Guiadas, 8a; Marina València del Centre Excursionista de Rubí, 10a; Paula Alsina del Grup Excursionsita de Manlleu, 12a; i Natàlia Lanau de la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa, 16a.

Foto: David Munilla