FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/04/2015

Ramon Julián i Irati Anda guanyen la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat a Tortosa

Escalada esportiva

El Pavelló Municipal de Tortosa, al Baix Ebre, ha acollit la segona prova de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat aquest cap de setmana amb victòria de l’escalador de Manlleu, Ramón Julian “Ramonet”, i l’escaladora basca Irati Anda. La prova ha comptat amb la participació dels escaladors de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva i del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC).

Després de quedar 3r a Saragossa, Ramonet, del Grup Excursionista de Manlleu, ha entrat 7è a aquesta prova, que s’ha acabat emportant per davant de l’extremeny Javier Cano i l’aragonès Dani Moreno. Per la seva banda, els catalans Carlos Catari (Grup Excursionista de Manlleu) i Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell) van quedar 4t i 5è respectivament, Àlex Hernandez (Club Esquí Berguedà) 16è i Simón Padín (Club Muntanyenc Sant Cugat) 19è. En categoria absoluta femenina, Irati Anda es va imposar a Helena Alemán (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Eille Jubes. Marta Palou va quedar 4a, Marina Valencia 5a, i Paula Alsina (Grup Excursionista de Manlleu) 7a, mentre que Natàlia Lanau (Unió Excursionista de Catalunya Tortosa) i Paula Blanco van quedar 12a i 13a respectivament.

Podis catalans també en les categories sub20, sub18 i sub16

Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas) va endur-se el 1r lloc de la seva categoria, la sub20, i Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell) va ser 2n en categoria sub20 masculina. Marina València (Centre Excursionista de Sabadell) va penjar-se la plata de la categoria femenina sub18 i Àlex Hernández el bronze en nois. En sub16, Héctor Bazán (Grup Excurisonista Manlleu) va ser 2n.