FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/09/2017

Núria Picas, segona posició a l’Ultra Pirineu

Curses per Muntanya

Núria Picas (AE Mountain Runners del Berguedà) ha estat segona a l’Ultra Pirineu. La bagenca ha realitzat una cursa molt sòlida i s’ha mantingut en tot moment en les posicions capdavanteres. Picas ha parat el cronòmetre a meta en 14 hores i 41 minuts. La primera classificada ha estat Maite Maoira, amb 14 hores i 22 minuts. Al podi les ha acompanyat, en tercera plaça, Ekaterina Mityaeva, amb 15 hores i 41 minuts.

L’Ultra Pirineu és una prova d’ultraresistència, amb 110 quilòmetres de distància i un desnivell positiu de 6.800 metres, que transcorren pel marc incomparable del Parc Natural del Cadí Moixeró, amb sortida i arribada a Bagà.

Picas, darrera guanyadora de l’UTMB, no ha pogut fer-se amb la cinquena victòria a l’Ultra Pirineu. Entre els anys 2011 i 2014, la bagenca la va guanyar de forma consecutiva. Malgrat això, Picas està protagonitzant una de les seves millors temporades, trobant-se en un estat de forma excepcional.

Properament, tal i com vam avançar a través del lloc web de la FEEC, Núria Picas conduirà un nou programa a Televisió de Catalunya. S’estrenarà durant el primer trimestre de 2018 sota el nom d”Aire Lliure’.