FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/09/2017

Núria Picas s’enfila a Colom

Curses per Muntanya

 

Tots aquells que aquest matí han passat a prop del monument de Colom a Barcelona s’hauran trobat amb una imatge poc habitual de l’estàtua.

L’actual guanyadora de l’Ultra Trail del Mont Blanc, Núria Picas, ha escalat fins al cap de Colom i ha deixat una estampa completament atípica que ha atret a molts turistes que en aquell moment es trobaven a la zona. El motiu no ha estat cap altre que el rodatge d’un dels programes d’ ‘Aire lliure, que dirigit per Antoni Real i presentat per la mateixa Núria Picas, s’estrenarà al primer trimestre del 2018 a Televisió de Catalunya.

Picas Colom2

El programa documental convidarà a fer esport en diferents paratges emblemàtics de Catalunya a personatges normalment poc relacionats amb el món de l’esport.

‘Aire Lliure’ vol ser un espai de difusió del territori però aprofitant l’esport com a leitmotiv del programa. Núria Picas serà l’encarregada de convidar a aquests diferents persones conegudes a fer un tastet d’algunes activitats esportives a l’aire lliure.

La bagenca establerta a Berga es troba en un moment dolç després d’aconseguir la seva primera victòria a l’UTMB on ha escrit una pàgina més de la història de l’esport català.

Núria Picas s’estrena així com a conductora d’un programa de televisió després de participar en diversos espais televisius i fins i tot realitzar el documental Home to Home.