FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/05/2019

Muchmore i la Selecció Catalana de Curses per Muntanya comencen a caminar junts

Seleccions catalanes

L’empresa catalana de nutrició esportiva Muchmore   es converteix en nou col·laborador de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya.

La Federació d’Entitats Exscursionistes de Catalunya (FEEC) ha arribat a un acord amb Muchmore per subministrar a partir d’aquesta temporada els diferents components nutricionals a la selecció que competeix a la Copa del Món de Curses per Muntanya.

L’acord que han signat el president de la Federació, Jordi Merino, i el CEO de Muchmore, Ivo Gasulla Soler, permetrà als esportistes de la FEEC gaudir d’un dels nous referents en nutrició esportiva que es basa en una filosofia 100% de productes orgànics i sense aliments procesats.

Darrera de Muchmore hi trobem al michelin star xef català, Nandu Jubany, que s’ha encarregat de posar els diferents gustos als productes de Muchmore que els dona un dels valors afegits a la resta de productes semblants existents al mercat.

A més a més des de la mateixa empresa es deixa clar l’aposta pel quilòmetre zero “Intentem treballar amb ingredients de quilòmetre zero, de proximitat, de temporada. Això és important. És important per exemple que la nostra proteïna whey orgànica s’obté de llet de vaques de pastura de Galícia, una de les regions del sud d’Europa amb major i millor producció de llet de qualitat”.

Amb aquest patrocini la Selecció Catalana de Curses per Muntanya gaudirà d’un producte de qualitat que l’ajudarà a millorar el seu rendiment i podrà ser un dels primers equips a testejar aquesta nova aposta nutricional.

La participació de la Selecció a la Copa del Món ISF  passarà aquest mateix cap de setmana pels Alps i es tancarà el mes d’octubre al Berguedà on competirà a la Sky Pirineu.

En total el combinat nacional disputarà fins a vuit proves de la copa del món amb un equip que combinarà veterania i joventut i que confia en mantenir la progressió mostrada les últimes temporades.