FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/05/2016

Diego Cardozo i Ester Casajuana, guanyadors de la cursa La Faiada

Curses per Muntanya

La 9a edició de la Cursa de la Faiada, organitzada pel Centre Excursionista Alta Ribagorça, ha donat el tret de sortida de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a El Pont de Suert, el dia 15 de maig. Més d’un centenar de corredors no han volgut faltar a la cita per recórrer els senders de la Faiada de Malpàs, en un circuit de 22 quilòmetres i 1.515 metres de desnivell positiu.

En categoria masculina absoluta, després d’una gran cursa, Diego Cardozo (CEM Pardinyes) i Just Sociats (CE Terrassa) han creuat la línia de meta simultàniament. El temps donat pel xip ha decidit el guanyador final, que ha sigut el corredor del CEM Pardinyes, amb un temps de 1 hora i 53 minuts. Segona plaça del podi per Just Sociats, a dos segons de Cardozo, i tercera per Sergi Bassas (CE Girona), amb 1 hora i 56 minuts.

En categoria femenina absoluta la guanyadora ha sigut Ester Casajuana (AAEET), amb un temps 2 hores i 19 minuts. Cinc minuts més tard ha arribat a meta Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc). Ha tancat el podi Queralt Riba (CE Madteam), amb un temps de 2 hores i 27 minuts.

Inici de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC

La Cursa de la Faiada ha sigut a primera de les quatre incloses al calendari de la copa catalana. El 21 de maig es disputarà l’Escanyabocs Trail-Running, el 18 de setembre la Taga 2040evo, i el 9 d’octubre la Cursa per Muntanya de Tivissa. Per altra banda, el Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya de la FEEC es disputarà aquest any en el marc de la 10a Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort” a Alcanar.

[table id=194 /]