FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/04/2017

Marcel Compte i Sílvia Zúñiga guanyen la Vertical Sobrepuny

Curses per Muntanya

La Vertical Sobrepuny, organitzada per l’Associació de Muntanyencs Berguedans, ha acollit la segona prova de la 8a Copa Catalana de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a la Nou de Berguedà, el dia 1 d’abril.

La cursa ha sortit des de la població de la Nou de Berguedà per assolir el cim del Sobrepuny (1.653 metres), superant un total de 800 metres de desnivell positiu en tan sols 3,8 quilòmetres. La meteorologia ha estat variable durant tot el dia i durant el desenvolupament de la vertical ha nevat de forma suau al cim del Sobrepuny.

Marcel Compte i Sílvia Zúñiga regnen al Sobrepuny

Marcel Compte ha estat el guanyador en categoria masculina absoluta, parant el cronòmetre al cim del Sobrepuny en un temps de 31 minuts 30 segons. El segon classificat ha estat Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu), i tercer Adrià Duarri (CE Súria).

Sílvia Zúñiga (AE Ekke Lleida) ha estat la més ràpida en la categoria femenina absoluta i s’ha emportat la victòria a la Sobrepuny. Amb aquesta victòria Zúñiga ja en suma dues a la copa catalana després del triomf a la Vertical d’Ogassa. La segona plaça femenina al podi ha estat per Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà) i la tercera per Júlia Font (AE Mountain Runners del Berguedà).

Fotos / Lleïr Soler i QPC